Lejárt

Ingyen zsebelhető a Loop Hero az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 14,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 14,99€ megtekint »

Az Epic Games Store megkezdte a karácsonyi ajándékozást, ami azt jelenti, hogy nem hetente, hanem naponta ad egy-egy játékot. Az ünnepek alkalmából az Epic Games december végéig minden nap egy új ingyen játékkal kedveskedik a felhasználóknak.

Az Epic Store ünnepi ajándékozás ötödik napján ingyenesen zsebelhető a Loop Hero, amely mintapéldája a “na még egy kört” típusú játékoknak. Gyakorlatilag ez egy idle (mert a harcot nem Te, hanem a karaktered vívja meg) játék, ahol Te építed fel majdnem a teljes világot – mintha egy fordított TD játék lenne – abból a pakliból, amit beviszel egy-egy expedícióra. Mérlegelned kell, stratégának kell lenned. Kockáztatsz vagy sem, leteszel egy kártyát vagy sem. Itt aztán igazán nem szégyen a futás, ha az expedíción megszerzett nyersanyag kimentéséről van szó.


Ne feledjétek, hogy holnap jön is a váltás, addig viszont szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare