Lejárt

Ingyen zsebelhető a Prey az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 39,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 39,99€ megtekint »

Az Epic Games Store megkezdte a karácsonyi ajándékozást, ami azt jelenti, hogy nem hetente, hanem naponta ad egy-egy játékot. Az ünnepek alkalmából az Epic Games december végéig minden nap egy új ingyen játékkal kedveskedik a felhasználóknak.

Az Epic Store ünnepi ajándékozás tizedik napján ingyen zsebelhető a Prey, amely egy belső nézetes túlélőhorror, erős szerepjátékos elemekkel, illetve fejlődésrendszerrel, amelyet az Arkane Studios fejlesztette és a Bethesda Softworks adta ki és 2017. május 5-én jelent meg világszerte. Mindent egybevéve a Prey fantasztikus játék. A történet magával ragadó, a pályadizájn minden idők egyik legjobbja, a zenék és a hangok pedig szintén nagyon sokat tesznek hozzá az élményhez. A rengeteg fejlesztésnek és lehetőségnek köszönhetően mindenki a saját ízlésének megfelelően alakíthatja a főhőst, döntéseink fontos szerepet töltenek be a kampány során, ami ha néha egy kicsit vissza is vesz a tempóból, sosem laposodik el.

Ne feledjétek, hogy holnap jön is a váltás, addig viszont szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare