Lejárt

Ingyenes a Galactic Civilizations III az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+2
Ingyen €20.99 MEGTEKINTÉS
Értékelés+2
Ingyen €20.99 MEGTEKINTÉS

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a Galactic Civilizations III, amely egy nagyszerű, szórakoztató sandbox-játék és amelyben tényleg azt csinálunk, amit akarunk. A játékot teljesen ingyen és bérmentve rendelheted hozzá az Epic Games fiókodhoz, egészen 2022. január 20-ig.

A játék tulajdonképpen nagyon egyszerű alapokon nyugszik: felfedezőhajókat indítunk a távoli naprendszerek felé, begyűjtjük a magányosan sodródó értékeket , roncsokat, kalózokat zúzunk le, és kolonizálunk bőszen. Ám szó szerint az űr hőskorszakában kezdünk, amikor a csillagközi utazásnak és a planétákon való gazdálkodásnak csak az alapjait ismerik, és innen kanyargós ösvények vezetnek a halhatatlanságig.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Profil megtekintése

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

Gameagent.hu
Logo
Register New Account
Jelszó emlékeztetō
Compare items
  • Title (0)
Compare