Lejárt

Ingyenes a Brothers: A Tale of Two Sons az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+2
Ingyen 14,99€ megtekint »
Értékelés+2
Ingyen 14,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a BAFTA díjas Brothers: A Tale of Two Sons, amely egy különleges ügyességi platformer játék.

A BAFTA díjas Brothers: A Tale of Two Sons egy különleges ügyességi platformer játék, amelyben két testvért irányíthatsz, akik apjuk megmentésére indulnak. Oldd meg a logikai feladványokat a továbbjutáshoz, amelyek sorozatosan próbára teszik ügyességedet is, hiszen a különleges irányítási modellnek hála egyszerre mindkettejüket irányíthatod, nem egyszer veszélyes helyzetekben! Az északi mitológiából építkező történet lenyűgöző és szívbemarkoló élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Nálam az abszolút meglepetés kategóriába tartozik ez a játék. Ugyanis valami ugribugri, cuki játékot vártam. De ez nem ilyen. Nem túl hosszú, nem is nehéz, de a hangulata és a története lenyűgöző, ez egy igazi mesejáték. Mindenkinek ajánlom, elképesztő élmény a Brothers.
Ja és a leírással ellentétben nem kell hozzá kontroller, simán lehet játszani vele billentyűzetről is.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare