Lejárt

Ingyenes a Cris Tales az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen €39.99 megtekint »
Értékelés0
Ingyen €39.99 megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a Cris Tales, egy remekbe szabott klasszikus indie JRPG, vadonatúj perspektívával. Betekinthetünk a múltba, miközben a jelenben cselekszünk és azt is láthatjuk, amint döntéseink dinamikusan változtatják a jövő történéseit.

Betekinthetünk a múltba, miközben a jelenben cselekszünk és azt is láthatjuk, amint döntéseink dinamikusan változtatják a jövő történéseit – mindezt ugyanazon a képernyőn, játék közben! Tarts a nemrég tudatára eszmélt időmágussal, Crisbell-lel és fantasztikus kompániájával egy zord jövő előtt álló képzeletbeli világban! A nagy hatalmú időcsászárnő és serege Crystallis és a régió négy másik királyságának elpusztítására tör.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare