Lejárt

Ingyenes hétvége: Dead by Daylight és Stumble Guys

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Értékelés0

Ezen a hétvégén két különböző multiplayer játékkal játszhatsz ingyenesen! Vedd lazán a figurát, és versenyezz a többi játékossal egy sor nevetséges kihívásban a Stumble Guysban, vagy vegyél részt vadászatban és túlélésben a Dead by Daylightban. Korlátozott ideig mindkét játék ingyenesen játszható!

Dead by Daylight ingyenes hétvége (2022. március 10-14.)

Ez a többjátékos horrorjáték a végső túlélési élményt kínálja. Emberként mindent megteszel azért, hogy ne kapjanak el a veszélyes Gyilkosok. Ezek a mániákusok minden alkalommal változhatnak, ahogy játszol a játékkal, mert több tucat közülük választhatsz. A rosszfiúk oldalán is lehetsz, és megölheted az embereket!

Ha bele akarsz ugrani a horror többjátékos világába, látogass el erre az áruházi oldalra a Steamen, és kattints a “Játék indítása” gombra. Most ingyen játszhatsz a Dead by Daylight játékkal!

A karaktereiddel az ingyenes hétvégi próbaverzió alatt elért bármilyen előrehaladásod átkerül a játék teljes verziójára.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Dead by Daylight (PC)
Leárazás
4 év eltelt

Dead by Daylight (PC)

3.676 Ft -50%
...
Legolcsóbb:yuplay.com

Játssz ingyen Stumble Guys (2022. március 10-13.)

Ha a horror hangulat nem neked való, mit szólnál egy többjátékos játékba való belevetkőzéshez, amely szórakoztató kihívásokat kínál? Ebben a játékban akár 32 játékossal is versenyezhetsz online számos különböző és egyedi akadálypályán. Csak egy győztes lehet!

Ha bele akarsz ugrani a battle royale partijátékba, látogass el erre az áruházi oldalra a Steamen, és nyomd meg a “Játék indítása” gombot. Miután letöltötted a játékot, indulhat a Stumble Guys ingyenes hétvége!

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare