Lejárt

Ingyenes az In Sound Mind az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen €34.99 megtekint »
Értékelés+1
Ingyen €34.99 megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Zsebeld be ingyen, és fedezd fel ezt a rettegésekkel teli, titokzatos játékok. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető az In Sound Mind című túlélőhorror, amely a 2021-es év egyik legmegragadóbb indie horrorja és most ingyen a tiéd lehet! Ki áll készen a rémületre?

• Üdítően friss horrorélmény a Nightmare House 2 alkotóitól.

A We Create Stuff legújabb alkotása egy különös birtokra kalauzol el. A játék során kiderül, hogy az itt élő embereket kísérleti nyulaknak használták, akiket kísérleti vegyszereknek tettek ki. Az épület felfedezése közben az áldozatok kísértő emlékeit fogod látni. Felfoghatatlanul furcsa épület folyosóin térsz magadhoz, ahol a környezeted önálló életet él, te pedig egy sor áldozatra bukkansz, akik ugyanazon a kísérleti terápián estek át. Miközben a válaszokat keresed, bizarr látomások és félelmetes események sora elevenedik meg előtted… valamint egy Tonia nevű macska.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare