Top 10 LEGO játék, amit mindenkinek ki kéne próbálnia a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga megjelenése előtt

MentésElmentveRemoved 0
Értékelés0
Értékelés0

Most, hogy a LEGO-játékok a The Skywalker Saga-val visszatér, mik azok a “lego” kooperatív játékok, amikkel még előtte játszhatsz?

Réges-régen a LEGO Island volt az első játék, amely a lego varázsát átvitte a személyi számítógépek birodalmába: 1997-ben hivatalosan is megkezdődött a LEGO videojátékok utazása a PC-ken. Ez a legelső cím segített a sárga kockák világának népszerűségre szert tenni kedvenc platformunkon, bár tagadhatatlan, hogy csak a Traveller’s Tales (mai nevén TT Games) varázslói kezdtek el bűvölni. Nézzük, hogyan kezdődött az egész, és melyek azok a legjobb LEGO-játékok, amelyekkel feldobhatjuk a közelgő gyűjtemény várakozását.

A Traveller’s Tales-től a TT Games-ig – a LEGO játékok rövid története

A stúdió 1989-ben alakult, és a kezdeti időkben néhány platformjátékon dolgozott (köztük a Sonic vagy a Crash!) különböző eszközökre. 2005-ben jött az első olyan cím, amelyben a híres holland kockák szerepeltek, a LEGO Star Wars.

A játék akkoriban forradalmi volt: remekül nézett ki (és őszintén szólva még mindig jól néz ki), rengeteg szórakoztató, egyszerű feladatot tartalmazott, és tökéletes volt azoknak, akik szeretik a couch co-op játékokat. Nem számított, hogy ki volt a kedvenc karaktered az SW-ben, könnyedén irányíthattad őket ebben az epikus utazásban az eredeti saga első három epizódjának eseményein keresztül: csak lego formátumban és egy kicsit több humorral megspékelve.

Szintén 2005-ben a Traveller’s Tales hivatalosan is egyesült a Giant Interactive Entertainmenttel, aminek eredményeképpen megalakult a TT Games. Két évvel később a csoportot a Warner Bros. Interactive Entertainment vásárolta meg. Ami a LEGO-játékokat illeti, a stúdió egyszerűen folytatta azok készítését, aminek eredményeként nem kevesebb, mint 35 cím folytatta a trendet, egészen a hamarosan megjelenő Skywalker-gyűjteményig.

A legjobb LEGO couch co-op játékok
Most, hogy már van egy alapképünk a TT Games eredetéről, melyek a stúdió PC-s kooperatív játékainak legnevezetesebb példái? Elég sok van belőlük, amiket ajánlani tudnánk, ezért jött az ötlet, hogy összeállítunk egy rövid listát az ilyen címekről. Aztán, ha kíváncsi vagy, hogy mit tudnak a híres holland kockák, akkor érdemes körbenézni:

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Bár ez a harmadik rész, amelyben szeretett gothami őrzőnk szerepel, azért van itt, mert tartalmilag ez a leggazdagabb az egész trilógiában. Nemcsak Batman kalandjának betetőzésére gondolunk, hanem a DC univerzum nagyszerű karaktereinek számara is. Pontosan ez az, amit egy olyan játéktól elvárnánk, ahol ketten választhatnak a kedvenc, sokszor nem is annyira népszerű karakterek közül.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO Batman 3: Beyond Gotham (PC)
Akció
9 év eltelt

LEGO Batman 3: Beyond Gotham (PC)

443 Ft
Legolcsóbb:k4g.com

Lego City Undercover

Ha nem akarod, hogy a gyereked/unokaöcséd/valaki más fiatalabb korban túl hamar megtapasztalja a Grand Theft Auto-t, akkor ez legyen az első választásod. Chase McCainként be kell épülnöd a LEGO City bűnözői világába: nincs más út, mint belülről látni. Bár a City Undercover könnyed, vicces szemszögből van tálalva, mégis minden megtalálható benne, ami a többi sorozatból eszedbe juthat. Egy apró, de nagyon okos részletet fogtok szeretni játékostársaddal együtt: ha egy bizonyos tevékenységet szeretnétek végezni, megfelelő jelmezt kell viselnetek. Nem bűnözőknek nem lesz csáklyázás! Elvégre mi vagyunk a jófiúk.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Lego City Undercover (PC)
Leárazás
6 év eltelt

Lego City Undercover (PC)

955 Ft -91%
...
Legolcsóbb:instant-gaming.com

Lego Harry Potter Years 1-7

Mit is mondhatnánk erről, azon kívül, hogy ez J. K. Rowling bestseller könyvsorozatának téglainterpretációja? Lehet vitatkozni, hogy egyetlen történetértelmezés sem tudja felülmúlni a könyvet, de ez a játéksorozat önmagában is megéri az időnket. Két címre bontották, és mindkettő nem olyan szívszorítóan szomorú, mint a könyv vagy a filmbeli társaik időnként. Emlékszel, mi történt Cedrik Diggoryval? Mondjuk itt egy blokképítő kézikönyv segít majd megakadályozni a srác komor végét.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO® Harry Potter™: Years 1-4
Leárazás
13 év eltelt

Lego Harry Potter Years 1-4 (PC)

513 Ft -93%
As if Harry Potter's adventures weren't magical enough now you can experience his first four years at Hogwarts through the medium of Lego. Similar to the popular Lego Star Wars, Indiana Jones and Batman games you can now control Harry and dozens of other famous characters.Each character has their...
Legolcsóbb:Instant-gaming
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO: Harry Potter Years 5-7
Akció
Why you should buy LEGO: Harry Potter Years 5-7:
 • <span style="
Legolcsóbb:eneba.com

Lego Jurassic World

Ez egy újabb olyan cím a TT Games-től, amely több filmet egyesít egybe, méghozzá úgy, ahogyan a stúdiót ismerjük és szeretjük. Mindenhol pofonegyszerű humor, szellemes utalások mind a popkultúrára, mind az eredeti filmekre. Ami a kooperatív aspektust illeti, ne aggódjatok: dinoszauruszként játszhattok, és egyszer majd segíthettek emberi társatoknak. Tudjuk, hogy ez kellett, hogy legyen egy funkció, ahogy te is. És ez olyan fenomenális, mint amilyennek gondolod.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO: Jurassic World
Leárazás
8 év eltelt

LEGO Jurassic World (PC)

572 Ft -92%
steam
Legolcsóbb:instant-gaming.com

Lego Lord of the Rings

Peter Jackson eredeti filmtrilógiája az biztos, hogy szemet gyönyörködtető, bár mi lenne, ha a fiatalabb generációkat is meg akarnánk ismertetni vele? Határozottan úgy gondoljuk, hogy A Gyűrűk Ura rövidebb, tömörített változatának megismerése egészen jó ötlet. A játék biztosan nem olyan érett és ijesztő, mint amit annak idején a mozikban láthattunk.

Ez azt jelenti, hogy játszhatsz vele mondjuk a kisebbik öcséddel, és nem lesznek rémálmai. Ugye nem kell megemlítenünk, hogy a lehetőség, hogy Szauront irányíthatjuk, elég menő ahhoz, hogy felvegyük a játékot?

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO The Lord of the Rings (PC)
Akció
11 év eltelt

LEGO The Lord of the Rings (PC)

535 Ft

Based on The Lord of the Rings motion picture trilogy, LEGO® The Lord of the Rings follows the original story-lines of The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers, and The Lord of the Rings: The Return of the King, taking players through the epic story events re-imagined with the humor and endless variety of LEGO play.

Trusted with the dangerous task to destroy an ancient magical ring that threatens all that is good, Frodo is forced to leave his tranquil home. But the ring wants to be found and the road to Mount Doom, the only place where it can be destroyed, will be perilous and riddled with Orcs and fouler things. To help Frodo, a Fellowship is formed —Aragorn the Ranger, Gandalf the Wizard, Legolas the Elf, Gimli the Dwarf, Boromir a Man of Gondor, and Frodo’s Hobbit friends Sam, Merry and Pippin. Players relive the legend through the LEGO mini-figures, as they explore wonders, solve timeless riddles, and overcome endless foes in their quest to destroy the Ring.

Features

 • Explore all of the open-world of Middle-earth and experience spectacular battles with Orcs, Uruk-hai, the Balrog, the Witch-king, and other fearsome creatures.
 • Wield the power of the Palantír or Seeing-stone (‘one that looks far-away’), and jump between multiple story-lines.
 • Experience the LEGO The Lord of the Rings heroes come to life in an all new way with the mini-fig characters delivering the dialogue from the films.
 • Collect, combine and forge new items in the Blacksmith Shop using Mithril, the most valuable metal in Middle-earth.
 • Discover and unlock over more than 80 playable characters, including Frodo, Aragorn, Gandalf, and many others.
 • Collect and use a variety of weaponry and magical items, including the Light of Earendil, Elven rope, swords, and bows.
 • Play with family and friends with easy access drop-in, drop-out game play option.
Legolcsóbb:kinguin.net

Lego Pirates of the Caribbean

Hasonlóan a lista előző címéhez, A Karib-tenger kalózai tégla verziója is elnyerte a szívünket azzal, hogy nem másként, mint Jack Sparrow-ként (Jack Sparrow kapitányként, igen) játszhattunk. A korábbi Traveller’s Tales játékokból ismert buta morgó hangok a rendes párbeszédek helyett tökéletesen működnek ebben az adaptációban. Elvégre egy igazi kalóz grogon nevelkedett, és valószínűleg gondjai lehetnek a szavak kimondásával.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO: Pirates of the Caribbean Steam Key GLOBAL
Akció
Immerse yourself in a LEGO world of the most popular pirates in the world with LEGO: Pirates of the Caribbean developed by Traveller&rsquo;s Tales!

Play through the script of all four Pirates of the Caribbean films in a form of LEGO. Experience the adventures packed with a healthy dose of humor and full of entertaining characters!

Play as your favorite pirates, including Jack Sparrow, Captain Barbosa, Davy Jones and more! Live through your favorite movie scenes from a different view in Single-player or Local Co-op play!
Legolcsóbb:kinguin.net

LEGO Star Wars: The Complete Saga

Bár ez nem bűn, ha megnézzük a két első LEGO Star Wars-játék eredeti verzióját, nem mondhatjuk, hogy a The Complete Saga nem jobb élmény: új karaktereket és képességeket tartalmaz, amit továbbfejlesztett karakter-szabályozás és bónuszszintek követnek. Ettől eltekintve ez még mindig ugyanaz az SW, ami a TT Games-t azzá tette, ami most. Mielőtt a sorozat következő bejegyzése megjelenik, ez a gyűjtemény gyakorlatilag kihagyhatatlan.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO: Star Wars - The Complete Saga Steam Key GLOBAL
Leárazás
14 év eltelt

LEGO Star Wars – The Complete Saga (PC)

718 Ft -88%
steam
Legolcsóbb:instant-gaming.com

Lego Star Wars: The Force Awakens

Ha már szóba kerültek a híres űrsaga más címei, a The Force Awakens elsőre talán tölteléknek tűnhet, mégis modern (és sikeres!) játéknak számít az SW játékadaptációi között. Ragyogó hangjáték, gördülékeny és éles grafika, mindezt itt-ott számos finomítással kiegészítve, hogy a játékélmény jobb legyen, mint valaha.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO STAR WARS: The Force Awakens
Akció
The Force awakens&hellip; In LEGO! Yet another LEGO game brought to you by Traveller&rsquo;s Tales and Warner Bros, LEGO: Star Wars &ndash; The Force Awakens allows you to take control of all main characters that the iconic movie has to offer, including fan-favorites Han Solo, Chewbacca, and C-3PO and relive this cinematic classic, this time in a LEGO form! Experience the story that captivated the big screen in the comfort of your own home and be a part of the Star Wars world. Buy LEGO: Star Wars &ndash; The Force Awakens Steam key at a cheap price and expand your collection with another title!
LEGO: Star Wars - The Force Awakens features
LEGO: Star Wars - The Force Awakens key has a multitude of great gaming features one must first investigate! Here is the entire list of details you should know about the title:

&bull; LEGO comedy. It would not be a LEGO game if it didn&rsquo;t include its trademark humorous dialogue. Trust us, you will not get bored for even a second;
&bull; Myriad of characters and locations. Freely explore the captivating world of Star Wars! The game includes over 200 collectible/customizable characters and 40 playable vehicles, along with five different free play environments to explore, including D&rsquo;Qar, Jakku, the Millennium Falcon interior, Starkiller Base and Takodana;
&bull; Multiple game modes. Embark on a journey through space alone in a singleplayer mode or grab a buddy in co-op mode &ndash; after all, it is more fun to explore the open world of Stars Wars with a company;
&bull; Immerse in the spectacular story. Not only does the game feature the whole storyline of Star Wars &ndash; The Force Awakens, it also includes a never-seen-before story that takes place in the timeline between Return of the Jedi and The Force Awakens!
&bull; Cheap LEGO: Star Wars &ndash; The Force Awakens price.

Relive the Blockbuster
Experience improved gameplay mechanics and an enhanced Multi-Builds system! In LEGO: Star Wars - The Force Awakens Steam key, relive the epic action from the blockbuster film in a way that only LEGO can provide. 200 customizable characters, a vast variety of locations Star Wars fans already know, and 40 playable vehicles will allow you to get the best out of the experience, and, on top of that, the humor will leave nobody frowning. Are you ready for an adventure of a lifetime? Get Star Wars - The Force Awakens Steam key and begin your journey today!
Legolcsóbb:gamivo.com

LEGO Worlds

Csak annyi kockából készült birodalom van, amit felfedezhetünk, nem igaz? Mint kiderült, nem feltétlenül. A játék érzésre és játékmenetre is olyan, mint a Minecraft, csak éppen saját, egyedi fordulatot véve a dolgokba: a cím nem hagyta el a jellegzetes humort, és a többi cím általános bája is megmaradt. Felfedezted már a TT Games összes többi világát? Hozz létre te is egyet!

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
LEGO Worlds (PC)
Akció
6 év eltelt

LEGO Worlds (PC)

1.252 Ft

LEGO Worlds for PC, PS4, etc. is a multiplayer online game that consists in building your own constructions, exploring the world and interacting with other players - in short, a virtual sandbox. The title is the responsibility of Traveller's Tales studio, the authors of the popular series of video games using LEGO bricks. This time we do not end up in a movie or comic book universe recreated from Danish bricks, but we create our own world. For this purpose, the developers have made available a number of tools that allow you to freely shape the terrain and place fancy structures block by block. You can also create characters (not only the one you control) by choosing various elements of clothing and appearance. In addition to user creations, the game world is filled with towns and villages as well as procedurally generated dungeons. What's more, you can play with whole sets of LEGO bricks existing in the physical version. You can move around the available area on board various vehicles - incl. a plane, a hovercraft or a giant drill - and on the backs of mounts - classic horses, less classic bears and ostriches, and even fire-breathing dragons. This, of course, is not all, because in line with the spirit of the game, means of transport can also be designed by yourself. There are many secrets and hidden treasures to discover in LEGO Worlds. While traveling through the game world, you can also come across hostile characters (e.g. animated skeletons), who are fought with using various types of weapons - from melee tools to rocket launchers. Players can meet in a virtual world by playing via the Internet. In addition, the projects you create can be saved and shared with other people. LEGO Worlds has a distinctive graphic style. The world and characters are built of virtual LEGO bricks, so there is no photorealism here. The creators, however, took care of nice lighting effects and shading, as well as a dynamic day and night cycle.

Legolcsóbb:eneba.com

Lego: The Incredibles

Végül, de nem utolsósorban egy szuperhősös, licencelt cím. Nem akármilyen szuperhősről van szó, hanem a fantasztikus Parrs családról! Mindkét Pixar-cím cselekményét megkapjuk egyazon név alatt, természetesen egy egészséges adag sárga legóval. Feltéve, ha ezt a játékot egy családtaggal próbálod ki, a játék teljesen új szinten játszódik: a barátság (vagy a családi kötelékek) erejével harcolni a rosszfiúk ellen elég izgalmasnak kell lennie!

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Lego: The Incredibles (PC)
Leárazás
5 év eltelt

Lego: The Incredibles (PC)

512 Ft -97%
...
Legolcsóbb:instant-gaming.com

Ez volt a LEGO videojátékok listája, amelyek tökéletesen reprezentálják, milyen nagyszerű utazást tudnak az egykori Traveller’s Tales játékok létrehozni a PC-s játékosok számára. Mindegyik szórakoztató, és mindegyik címben olyan sok a tennivaló, hogy pusztán a kanapés kooperatív játékok elnevezése nem tesz igazságot.

Most pedig térjünk át arra, hogy mi lesz a stúdió következő lépése. Hiszen egy újabb adag játékjóság áll előttünk, természetesen a The Skywalker Saga megjelenésével.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – 9 film a Star Wars univerzumból egy játékban!
Alig várjuk már ezt, ahogy azt valószínűleg el tudjátok képzelni. Reméljük, hogy a TT Games által készített korábbi címek minden jó tulajdonságát ötvözni fogja, és őszintén szólva határozott választ kapunk arra, hogyan lehet fantasztikus címeket készíteni, amelyek a híres holland blokkok birodalmában játszódnak. Egyelőre egy trailerben gyönyörködhetünk együtt, és számolhatjuk a napokat 2022. április 5-ig:

Hogyan fér el ennyi tartalom (kilenc különálló filmről beszélünk!) egyetlen címben? Ezt tényleg a saját szemünkkel kell látnunk. Ha te sem tudod visszafogni az izgatottságodat, itt vannak a The Skywalker Saga aktuális árai:

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
LEGO Star Wars The Skywalker Saga (PC)
Leárazás
1 év eltelt

LEGO Star Wars The Skywalker Saga (PC)

6.281 Ft -66%
...
Legolcsóbb:instant-gaming.com

Egyetértesz a listánkkal? Vagy esetleg kihagytunk egy-két játékot, amit szintén meg kellene említeni? Akárhogy is, a kommentszekcióban minden a tiétek. A következő alkalomig, és az Erő legyen veletek! <(-_-)>

 

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare