Lejárt

Epic Games Store Tavaszi Vásár – játékok akár 75%-al olcsóbban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Értékelés0

Megkezdődött a 2022-es tavaszi akció az Epic Games Store-ban! Most azonban nem kapunk kuponokat, de ennek ellenére olyan játékok, mint a DEATHLOOP, a Cyberpunk 2077 és a Disco Elysium The Final Cut is elég jó áron érhetők el.

Az esemény ideje alatt a FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE egy remek választás lehet, hiszen minden bizonnyal ez a tavaszi vásár egyik legjobb ajánlata. A játékot 29%-os kedvezménnyel szerezheted be. Az INTERGRADE kiadás tartalmazza az örök klasszikus FINAL FANTASY VII remake-jét és egy új epizódot, az “FF7R EPISODE INTERmission” című kieget, amelyben Yuffie Kisaragi is szerepel.

Az Epic Games Store 2022-es tavaszi vására több Epic Games Store exkluzív játékot is tartalmaz, például ott a NEO: The World Ends with You 50%-os kedvezménnyel, valamint a Solar Ash, amelyet 25%-kal olcsóbban kapod meg és élvezheted a díjnyertes Hyper Light Drifter készítőinek új játékát.

A promóció által érintett játékok teljes listája ezen a címen érhető el, de kiválasztottunk pár ajánlatot, hogy könnyebben megtalálhasd a neked tetsző címet:

 

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare