Lejárt

Ingyenes a DEMON’S TILT az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 16,79€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 16,79€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a DEMON’S TILT. Zsebeld be ingyen, és fedezd fel ezt a démoni flipperjátékot, amelyet Adam Ferrando amerikai indie játékfejlesztő készített WIZNWAR néven, és amely 2019 januárjában jelent meg Steam Korai Hozzáférésben.

Ez egy igazán jó flipper játék, ami három szintre van osztva, és minden szinthez saját speciális kihívások tartoznak, amelyek növelik a bónuszodat, ha sikeresen teljesítetted őket. A bónusz akár x99-ig is növelhető, ami azt jelenti, hogy tényleg kifizetődő a kihívások teljesítése a pontgyűjtés előtt. A játék őszintén szólva kemény, és nem a könnyű szóval csak kitartó flipperjátékosoknak való. A bossok legyőzése növeli a bónuszszorzódat is, és sok pontot ad, így a nagy kockázat nagy jutalommal jár.

Összességében a játék egy igazán izgalmas, többszintű flipper, rengeteg egyedi és érdekes funkcióval, amelyek egy fizikai asztalon nem létezhetnének, tökéletesen kihasználva azt a tényt, hogy ez egy videojáték. Kifejezetten ajánlott.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare