Lejárt

Ingyenes a The Vanishing of Ethan Carter és a Rogue Legacy

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés0
Értékelés0

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a The Vanishing of Ethan Carter és a Rogue Legacy.

The Vanishing of Ethan Carter

Főszereplőnk egy különleges ügyekkel foglalkozó nyomozó, aki a címben szereplő Ethan Carter keresésére indul. Mindezt tesszük első személyű nézetben, egy gyönyörűen kidolgozott erdőségben és a körülötte megtalálható kisebb településen, templomban és egyéb helyszíneken. A játékból mindvégig árad a misztikus, borzongató hangulat. Bármerre jár az ember, mindig talál érdekességeket. A főszálat továbbvivő gyilkosságok megoldásán kívül néhány mellékfeladatot is találunk. Ezek mind kisebb, különálló történetek, amik nincsenek híján fantasztikumnak, misztikumnak, sci-fi elemeknek. Mind a gyilkosságok, mind a mellékszálak megoldásához nyomokat kell találnuk, tárgyakat megfelelő helyre illeszteni, feladványokat megoldani, eseményeket megfelelő sorrendbe rakni és sokat, nagyon sokat sétálni.

Ez egy kötelező vétel.

Rogue Legacy

Vicces, a Castlevania játékokra emlékeztető platformer, amiben feladatod egy nemesi család sarjaként megbosszulni a király halálát. A játék színtere nem más, mint a merénylő kastélya és annak környéke, mely tele van csapdákkal, szörnyekkel és kincsekkel. A játéktér Metroidosan töb mapra van osztva, amiket a rendszer random pakol egymás mellé, így két ugyanolyan pályát sose kap az ember (hacsak némi büntetésért cserébe nem lockolja le az előzőt)

Jópofa alapötlet és stílus.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare