Lejárt

Little Astronaut demó a Steamen – Tesztelő kerestetik május 31-re

MentésElmentveRemoved 1
Steam
Értékelés+2
Értékelés+2

Kedves Játékosok!

Szeretnélek titeket meginvitálni egy általam fejlesztett játék kipróbálására, amelyre bárki jelentkezhet, hiszen minden segíteni akarót szívesen látok! A demó teszt pár hét múlva kedden, május 31-én kezdődik a Steamen, de a részletekről majd csak később jelentkezem, addig is itt van pár infó a játékról és egy rövid kis kedvcsináló.

Apró asztronauta, hatalmas veszélyben.

A játék mottója összefoglalja azt a szórakoztató és rémisztő kettősséget ami átjárja a magyar fejlesztésű Little Astronaut játékot. A főszereplő Peter Sky egy mérnök az SBTC (Science Bio Technology Corporation) anyacégnél aki azt a küldetést kapja, hogy utazzon el és nyomozza ki mi történt a marsi bio-kutatóintézetben ahol már napok óta megszakadt minden kapcsolat a túlvilággal. Ő csak egy kis asztronauta, de amit ott talál… hatalmas veszély.

A Veloneer Games fejlesztésében egy izgalmas scifi kalandjátékot kapunk, ahol a problémák megoldása és felfedezés lesz az egyetlen fegyverünk, hogy túléljük mindazt a horrort ami ránk vár. A landolást követően Sky megkezdi a nyomozást a bio-kutatóintézetben mit sem sejtve, hogy milyen következénye lehet egy csupán növényekkel foglalkozó mikrobiológiai kísérletnek. Ahogy egyre beljebb merészkedünk a laborba, szembesülünk az igazi horrorral amit a baleset hagyott hátra, borzalmas maradványai a legyénségnek. A feladatod, hogy felkutasd a történteket de felfeded az igazságot, már csak menekülni akarsz. Valami figyel a sötétben, és veled együtt akar elszökni…

Játékmenet:

 • Kreatív feladványok
  – Szükséged lesz az időzítésre és kreativitásodra, hogy haladj a küldetésedben. Néha gyorsan kell gondolkodnod, a fogyó oxigénben az agyad nem úgy fog működni ahogy kellene.
 •  Erős horror történet
  – Valami félresikerült a biokutatóintézetben és te vagy az egyetlen aki kiderítheti mi az és visszajuttatja a Földre a dokumentumokat. Csak is a dokumentumokat…semmi mást.
 •  Gyűjthető tárgyak és sztori elemek
  – Érdemeket gyűjthetsz rejtekhelyeken gyűjthető tárgyak formájában vagy még több információt, titkot, a talált PDA-król a kutatásról és a legénységről.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare