Lejárt

Ingyenes az Insurmountable és az XCOM 2 az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 69,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 69,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a Insurmountable és a XCOM 2.

XCOM 2

A Földet idegenek uralják, akik fényes jövőt ígérnek az emberiségnek, de sötét terveket rejtegetnek. Egy gerillacsapat vezetőjeként szállsz szembe a lehetetlennel: globális szinten kell felszítanod az ellenállást, hogy leszámolj a földönkívüli fenyegetéssel, és megmentsd az emberiséget a kihalástól.

Ez egy nagyon jó stratégiai játék. Aki ráérez az ízére, annak nem fog túlzottan nehéznek tűnni. Bár néha azt hinné az ember, hogy csal a gép, de ezért kell időnként elmenteni az állást…

Insurmountable

Az Insurmountable egy rogue-szerű játék végleges halállal, amelyben a játékosnak hatalmas hegyeket kell megmásznia. A procedurálisan létrehozott környezetnek köszönhetően nincs két egyforma hegymászás.

Zseniális! Aki szerette a This war of mine, Darkest Dungeon gémeket, azoknak kötelező darab!

Tartsd életben a hegymászódat azzal, hogy soha nem engeded alapvetői életfunkcióit a kritikus tartományba kerülni. A feladatot még nehezebbé teszi a dinamikus időjárási rendszer, az éjjel és nappal közötti váltakozás és a random módon generált események sokasága, ami miatt soha nem tudhatod előre, mi fog történni. A döntéseid számítanak… minden egyes döntésed! Mert bármelyik az utolsó lehet.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare