Lejárt

Humble Bundle: Mindössze 380 forintért lehet a miénk a Dungeon Defenders

MentésElmentveRemoved 0
Humble Bundle
Értékelés+1
1€ 12,49€ megtekint »
Értékelés+1
1€ 12,49€ megtekint »

Bővítsd Steam könyvtáradat a népszerű Dungeon Defenders franchise játékaival!

Ez a Humble Bundle tökéletes mindenkinek, aki egy izgalmas tower defense-t keres, amit egyedül vagy kooperatívan játszhat. A Dungeon Defenders Legendary Collection minden eddig megjelent játékot tartalmaz, plusz néhány további tartalmat is!

A Humble Dungeon Defenders Bundle ára 1,00 dollárról indul. A vásárláskor kapsz egy Steam-kulcsot a sorozat első és legnépszerűbb játékához, a Dungeon Defendershez. Évekkel ezelőtt hatalmas sikert aratott, és a mai napig sokan játszanak a játékkal!

,,A Dungeon Defenders toronyvédő akció-szerepjátékban ősi gonosztól kell megóvnod Etheria földjét! Alkoss hőst négy eltérő osztály valamelyikéből, és az ellenség egymás utáni hullámainak visszaveréséhez idézz meg védelmi eszközöket és végy részt közvetlenül az akciódús csatában!”

További három csomagszint van még több tartalommal. Tegyük fel, hogy a Dungeon Defenders csomag legmagasabb szintje mellett döntesz. Ebben az esetben a teljes gyűjteményt megkapod hét elemmel együtt, köztük a Dungeon Defenders-t is: Awakenedet és néhány díszes kiegészítőt, amelyet a Dungeon Defenders II-ben aktiválhatsz!

Idő szerencsére van átgondolni, szeretnénk-e élni vele, egészen május 6. 19:00 óráig szerezhetjük be magunknak a csomagot.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare