Lejárt

Ingyenes hétvége: Squad

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Ingyen 44,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 44,99€ megtekint »

A Steam-felhasználók ezen a hétvégén igazi csapatmunkát és autentikus harcot tapasztalhatnak meg. A Steam szokás szerint a hétvégén a felhasználóknak lehetőséget kínál arra, hogy vásárlás előtt kipróbáljanak néhány játékot. Ezúttal egy nagyszabású multiplayer lövöldözős játékkal, a Squaddal játszhatunk. A játék nagy hangsúlyt fektet a közös munkára és az egymással való kommunikációra. A Squadban két 50 fős csapat áll egymással szemben hatalmas pályákon.

Miért érdemes kipróbálnod? Mert eszméletlen csapat játék élményt ad! Akár kiskatonaként akár SL (squad leader)-ként a játék hatalmas élmény. A közösség nagyon jófej! Azt a szót, hogy noob, egyszer se hallottam. Mindneki megértő és segítőkész. Hisz másként nem is lehetséges a győzelem.

Ha korábban már játszottál a játékkal valamelyik másik ingyenes próbajáték során, akkor érdemes újra megnézned ezt a címet. Nemrégiben a Squad egy új ausztrál frakcióval bővült!

Játssz a Squaddal ingyen a Steamen (2022. április 14-18.)

Ha bele akarsz ugrani a valósághű csatatérbe, látogass el erre a Steam áruházi oldalra, és kattints a “Játék” gombra. Most már letöltheted a játékot a Steam könyvtárából, és indulhat a Squad ingyenes hétvégéje!

Rákattantál a játékra, de az ingyenes próbaverziónak vége? Ahhoz, hogy az ingyenes időszak után is játszhass a Squaddal, vásárolnod kell. Az alábbi játékajánlatok a legjobbak, amelyeket több tucat digitális bolt között találhatsz:

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
Squad (PC)
Akció
2 év eltelt

Squad (PC)

8.606 Ft
...
Legolcsóbb ajánlat:eneba.com
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare