Lejárt

Ingyenes az Amnesia: Rebirth és a Riverbond az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 45,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 45,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető az Amnesia: Rebirth és a Riverbond.

Amnesia: Rebirth

Az Amnesia: Rebirth-ben Tasi Trianon szerepét játszod, és az algériai sivatag közepén térsz magadhoz. Napok teltek el. Hol jártál? Mit csináltál? Hol vannak a többiek? Kövesd vissza az utadat és rakd össze a múlt darabkáit; csak így van esélyed túlélni a könyörtelen rémálmot, amely el akar emészteni.

,,Sokkal inkább a történetre fókuszál, mint a rettegésre. Nem olyan hátborzongató és félelmetes mint az első része, de azért itt is vannak olyan részek, hogy lesznek benne meglepetések. A fejtörők kimondottan hangulatosak és élvezhetőek. Amikor elkezd félni, akkor olyan hangja van a játéknak mintha rántott húst rotyogtatnák és sokszor meg is kivántam játék alatt. Meghalni nem lehet benne, csak az őrület határára jutsz és magadhoz térsz szinte ugyan ott. A helyszinek változatosak és szépen kidolgozottak. A játék atmoszférájára nem lehet panasz sem a hangokra. Több fajta befejezés is van ami választható a játék végén.”

Riverbond

A Riverbond egy szórakoztató és fergeteges, 1-4 játékosnak szóló kooperatív kalandjáték, amely egy lenyűgöző voxel-világban játszódik. Indulj hősies útra, hogy teljesítsd a küldetéseket, harcolj imádnivaló ellenségekkel, és zúzz össze mindent apró kockákra! Te és barátaid lesztek Riverbond legendás hősei?

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare