Lejárt

Ingyenes a Paradigm és a Just Die Already az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+2
Ingyen 28,99€ megtekint »
Értékelés+2
Ingyen 28,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a Paradigm és a Just Die Already.

Paradigm

A Paradigm egy szürreális kalandjáték, amely a különös, poszt-apokaliptikus kelet-európai Kruszban játszódik. Játssz a jóképű mutáns, Paradigm szerepében, akit a múltja egy genetikailag módosított, cukorkát hányó lajhár formájában kísérteni kezd.

Just Die Already

Lényegében egy négyfős multiplayer lehetőséget is kínáló, vérrel, belekkel és leszakadó testrészekkel felvértezett Goat Simulatorról van szó, melyben célunk a tutorialként szolgáló idősotthonból szökést követően megnyíló, majd az újabb helyszínek, városrészek látogatása során folyamatosan bővülő bakancslista tételeinek kipipálása. Olyan humoros feladatokkal, mint például magasfeszültségű vezetékre vizelni, elgázoltatni magunkat tíz alkalommal, vagy motoros rollerrel áthajtani négy-öt gyalogoson…


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare