Lejárt

Ingyenes hétvége: NARAKA: BLADEPOINT

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 19,99€ megtekint »

A híres Battle Royale-formula egy másik változata néhány napig ingyenesen játszható.

A népszerű multiplayer játék, a NARAKA: BLADEPOINT jelenleg ingyenesen játszható a Steamen és az Epic Games Store-ban. Ha már nagyon vártad, hogy egy fillér elköltése nélkül játszhass a játékkal, most itt a lehetőség, hogy egy nagyon korlátozott ideig megtehesd.

Az ingyenes próbaverziója során hat hőshöz és számos játékmódhoz férhetsz hozzá. A NARAKA: BLADEPOINT ingyenes próbaverziójában való részvételhez a Steamen, menj erre az áruházi oldalra, és kattints a “Play Game” gombra. Most már letöltheted a játékot, és élvezheted az akár 60 fős PVP-csoportokkal való harcot!

Ha ingyenesen szeretnél játszani a NARAKA: BLADEPOINT játékkal az Epic Games-en keresztül, akkor inkább ezt a linket kell követned. Görgess le az ingyenes hétvége részhez, és add hozzá a játék próbaverzióját a fiókodhoz. Ha ezt megtetted, véglegesítsd a rendelést, és indítsd el az Epic Games launchert. A letöltés befejezése után máris csatlakozhatsz a Távol-Kelet legendái által ihletett Battle Royale mókához!


Rákattantál a játékra, de vége az ingyenes próbaverziónak? Az alábbi ajánlatok a legjobbak, amelyeket több tucat digitális bolt között találhatsz:

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
NARAKA: BLADEPOINT (PC)
Leárazás
2 év eltelt

NARAKA: BLADEPOINT (PC)

6.150 Ft -21%
...
Legolcsóbb ajánlat:instant-gaming.com
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare