Lejárt

Ingyenes a Prey, a Jotun: Valhalla Edition és a Redout: Enhanced Edition

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 14,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 14,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyenesen tölthető a Prey és a Jotun: Valhalla Edition és a Redout: Enhanced Edition.

A Prey egy belső nézetes túlélőhorror, erős szerepjátékos elemekkel, illetve fejlődésrendszerrel, amelyet az Arkane Studios fejlesztette és a Bethesda Softworks adta ki és 2017. május 5-én jelent meg világszerte. A történet magával ragadó, a pályadizájn minden idők egyik legjobbja, a zenék és a hangok pedig szintén nagyon sokat tesznek hozzá az élményhez. A rengeteg fejlesztésnek és lehetőségnek köszönhetően mindenki a saját ízlésének megfelelően alakíthatja a főhőst, döntéseink fontos szerepet töltenek be a kampány során, ami ha néha egy kicsit vissza is vesz a tempóból, sosem laposodik el.

A Jotun: Valhalla Edition  egy remek, gyönyörű, és nem könnyű játék, nagyon szépen rajzolt, megeleveníti a viking mitológiát, és nem utolsó sorban van története!

,,Remek darab!”

Redout: Enhanced Edition egy régi Playstation-ös játék, a Wipeout által ihletett 0-gravitációs versenyzős játék.  A kampány módban a legelső tier-ben kezdünk, ahol a legalapabb hajók vannak, majd idővel feljutunk tier IV-ig, ahol hangsebességgel száguldozhatunk. Egyszerűen hihetetlen a kreativitás, amit a belefektettek a játékba. Egyszerűbb grafika, de szépen kihasználták az Unreal engine-t. 12 játszható helyszín/bolgyó van (dlc-kkel együtt), mindegyik 5 pályával – szóval nem kevés!! Minden helyszínnek megvan a 2 egyedi zenéje, amik hihetetlen jók és hozzájuk illőek lettek; hangulatosak, adrenalin pumpálók. Több hajó gyártó szerepel a játékban, mindegyik maga egyedi dizájnjával és erősségével mutatkozik. (Bár ezekből késpbb csak kettőt vagy hármat fogunk használni – speed meta.) A Redout-ban nincsennek offenzív fegyverek, aminek örülök így a tömény versenyzésről szól.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare