Lejárt

Ingyen zsebelhető a Virtuaverse a GOG-on

MentésElmentveRemoved 2
GOG.com
Értékelés+2
Ingyen 14,99€ MEGTEKINTÉS
Értékelés+2
Ingyen 14,99€ MEGTEKINTÉS

Itt az utolsó GOG nyári nyereményjáték. Szerezz egy ingyenes példányt a jövőben játszódó cyberpunk stílusú point-and-click játékból.

A VirtuaVerse szörnyen jól indít, persze csak akkor, ha szereted a nyomasztó cyberpunk disztópiákat. Hatalmas, neontáblákkal és holo-reklámokkal túlzsúfolt metropolisz? Pipa. Mindent átölelő technikai fejlődés, ami rátelepszik az emberek életére? Pipa. Folyamatosan szakadó eső? Pipa. Már a lakásunk berendezése – ami high-tech, de mégsem annyira, hogy az már hihetetlen legyen – megadja az alaphangulatot, de igazán csak akkor fog magával ragadni bennünket a cyberpunk-életérzés, mikor lejutunk az utcafrontra, és vagány motorunkra pattanva több városi helyszínre is ellátogatunk.

,,Sok retró elemmel tüzdelt, néhol elégé nehéz játék, vége érdekesre sikerült.”

Ha igényt tartasz rá, letöltheted DRM-mentesen, vagy játszhatsz vele a GOG Galaxy segítségével. Ha szeretnéd megszerezni a játékot, amely örökre a könyvtáradban marad, látogass el a GOG.com főoldalára. Majd görgess le az #giveaway részhez, ahol egy banner látható, és kattints az “Yes, and claim the game” gombra. Ne feledd, ahhoz, hogy ingyen tiéd legyena Virtuaverse-t, bele kell egyezned, hogy a GOG-fiókodhoz kapcsolódó e-mail címedre értesítéseket kapj a GOG-tól.

Jó szórakozást!

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare