Lejárt

Ingyen tölthető a This War of Mine

MentésElmentveRemoved 0
Egyéb (DRM-free)
Értékelés+1
Ingyen 18,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 18,99€ megtekint »

A This War of Mine hivatalosan felkerült a lengyel iskolák kiegészítő olvasmányok listájára, ezért mától ingyen letöltheted a játék DRM-mentes változatát!

Nemrég jóváhagyták, hogy a This War of Mine kiegészítő része lehessen az középiskolás oktatásnak, így mostantól mindenki letöltheti a játékot lengyel kormány hivatalos weboldaláról és ingyen játszhatja azt!

A This War of Mine, amit talán többen ismertek, hiszen szinte minden fontosabb díjat megnyert a megjelenése idején. Ez nem csoda, mivel nem csak egy kiváló túlélős játék lett, hanem mert ez a játék képes megmutatni a háború igazi arcát, amikor az átlagemberek megpróbálják túlélni a szörnyű időket. Brutálisan sok érzelmet sikerült belerakni a játékba. A játék valós, megtörtént háborús szituációkat dolgoz fel a civil lakosság szemszögéből. Itt nem vagy katona, nincs fegyvered, itt egy senki vagy! De a háború nem kérdezi meg, hogy akarod-e, egyszerűen csak ott van, te meg a közepén. Éld túl!

Hogyan tölthető le ingyen This War of Mine?
A játék DRM-mentes veriójának beszerzéséhez látogasson el a GOV.PL oldalra, majd görgess le, és kattints a „POBIERZ GRĘ” gombra. Amely így néz ki:

Majd a következő oldalon kattints a download gombra és kezd el a letöltést. A 2,7 GB-os fájl letöltése után egyből telepítheted a játékot. Az első induláskor lengyelül lesz elérhető játék, de a hivatalos fájlok között megtalálható néhány nyelvi csomag, amellyel megváltoztathatod a játék nyelvét.

A „This War of Mine”  hivatalosan csak lengyelországi diákok és tanárok számára érhető el, akik lengyel nyelvi, etikai vagy társadalomismereti órákon szeretnék használni a játékot. Szigorúan tilos minden további megosztás, viszonteladás, kereskedelmi felhasználás vagy a fájlmegosztó oldalakon való közzététel.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare