Kiszivárgott az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s megjelenési dátuma

MentésElmentveRemoved 0
Értékelés0
Értékelés0

Úgy néz ki, hogy az indítást 2022 októberére halasztották.

A kritikusok által elismert Uncharted-játékok PC-s portját tavaly jelentették be. A Collection július 18-án jelent volna meg, de ez csak egy pletyka volt, hiszen hivatalos megerősítést nem kaptunk. A hivatalos bejelentés óta egy-két másik PlayStation-cím is megjelent PC-re, a God Of Wa, illetve bejelentésre került a Spider-man és a The Last Of Us is. Nathan Drake és Chloe Frazer kalandjairól azonban eddig hallgatott a kiadó.

Ma végre kaptunk némi hírt, de sajnos nem túl jót. A SteamDB-n található szivárgás alapján úgy tűnik, hogy az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection PC-s megjelenését 2022. október 19-re halasztották. Bár a SteamDB általában hiteles forrásnak számít, a PlayStation PC LLC hivatalos megerősítésére még várnunk kell.

Nem tudjuk, hogy a porttal kapcsolatos problémák okozták-e a késést, vagy talán a kiadó 2022-es sűrű menetrendjéhez van köze, de augusztus 12-én a PC játékosok végre kézbe vehetik a várva várt Spider-Man Remastered-et. Más korábbi PlayStation-exkluzív játékok, mint a Spider-Man: Miles Morales és a The Last Of One Part 1 is hamarosan PC-s portot kapnak. A Returnal és a Sackboy-jal kapcsolatos kiszivárgásokkal: A Big Adventure is PC-s portot kap. Csak remélni tudjuk, hogy a legtöbb ilyen port végül 2022-ben utat tör magának a PC-re és a Steamre.

Te várod, hogy végre játszhass PC-n is az Uncharted játékokkal? Melyik közelgő PlayStation-címet fogod megvenni az első napon? Oszd meg velünk az alábbi kommentszekcióban.

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare