Lejárt

Ingyen Hood: Outlaws & Legends és 2 további játék az Epic Games Store-ban

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés0
Értékelés0

Három ajándékkal vár az Epic Games Store, az egyiket mindenképp töltsd le!

Ezen a héten ezekkel az ingyenes játékokkal bővíthetjük az Epic Games könyvtárunkat. Egyszerre három PC-s címnek örülhetünk, így a szokásosnál több ajándékkal vár mindenkit, aki rászánja a szükséges három percet a játékok behúzására.

A Hood: Outlaws & Legends játékban két 4 fős csapat küzd meg egymással intenzív PvPvE többjátékos játékmódban. Ha bele akarsz ugrani a középkori világba, és ki akarod próbálni a rivális bandákat, látogass el erre az EGS oldalára. A Robin Hood-legenda ihlette játékban különböző tulajdonságokkal rendelkező karaktereket irányítva kell ellopnunk kincseket, mielőtt a rivális csapat tenné ezt meg. Mindenki, aki már birtokolja és játszik vele, örülni fog, hogy az aktív játékosok száma tovább nőhet.

Egy másik mai Epic ingyenes játék a Geneforge 1: Mutagen. A Spiderweb Software szerepjátékos gyöngyszeme egy igazán nyílt végű fantasy kalandra visz el egy különös világban.

Végül, az EGS-nek van egy olyan címe a felhasználók számára, ahol rosszfiúvá válhatnak. Az Iratusban: Lord of the Dead: Az élőholtak seregét kapod, és egy fontos küldetést: a felszíni világ abszolút uralmát. Jól hangzik? Akkor szerezd be a játék egy példányát most!


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare