Lejárt

Ingyen zsebelhető a Wonder Boy: The Dragon’s Trap és az Idle Champions of the Forgotten Realms DLC

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 15,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 15,99€ megtekint »

Ingyen zsebelheted be a felújított kultikus klasszikust és néhány játékon belüli kiegészítőt a népszerű Idle Champions of the Forgotten Realms játékhoz.

Az Epic e heti ingyenes ajánlatai már elérhetőek! Mától egészen július 21. 17:00-ig egy elég szórakoztató indie címmel bővítheted a könyvtáradat: Wonder Boy: The Dragon’s Trap. Az EGS emellett elajándékoz egy DLC-t is az Idle Champions of the Forgotten Realms-hoz.

A jelenlegi ingyenes játékajánlat egy akció-platformer, kézzel rajzolt animációkkal. Ebben a címben egy olyan mágikus tárgyat kell keresned, amely olyan erővel van megáldva, hogy bármilyen átkot el tudsz távolítani. Hősünknek szüksége van rá, hogy visszanyerje eredeti alakját, mivel megátkozták és félig emberré, félig gyíkká változtatták.

A másik meglepi  egy több mint 100 dollárt érő DLC az Idle Champions of the Forgotten Realms című játékhoz, amely a D&D multiverzum karaktereinek nagy kalandjait tartalmazza. Ez az ajánlat új és meglévő játékosok számára egyaránt elérhető. A finomságok igénybevételéhez le kell tölteni a játékot az EGS-ről, és el kell indítani. Ennyi a teendőd a DLC megszerzéséhez.


A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk. Jó szórakozást!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare