Lejárt

Ingyen zsebelhető az Immortal Redneck

MentésElmentveRemoved 0
GOG.com
Értékelés0
Ingyen 19,95€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 19,95€ megtekint »

Bővítsd GOG-könyvtáradat ezzel a nagyon jó 3D Roguelike játék. Hasonló a binding of isaac-hez csak sokkal aranyosabb vérmentes grafikával.

Hogy a hétvégét egy fergeteges bulival kezdjük, a GOG egy újabb ingyenes játékkal kedveskedik a játékosoknak. Az Immortal Redneck az utolsó olyan cím, amely a jelenleg is zajló The GOG Sale keretében ingyenesen kapható.

A procedurális generálással és permanens halál játékmechanikával ellátott, régimódi stílusú lövöldözős játék Egyiptomba kalauzol el. Ott mumifikálódott redneck turistaként próbálsz választ találni a veled történtekkel kapcsolatos létfontosságú kérdésekre. A válaszok a gízai piramisokban rejlenek, de eljutni hozzájuk nem lesz könnyű. Útközben egy több mint 35 féle szörnyből és főnökből álló sereggel kell megküzdened! Van skill fa is ami segít a tovább haladásban de a erős perkek és képességek nélkül is teljesíthető a játék csak jóval nehezebb és az elején nem is fog sikerülni.


A játék megszerzéséhez látogass el a GOG.com főoldalára. Görgess le az ajándékozási bannerrel ellátott részhez, és kattints az “Yes, and claim the game” gombra.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare