Lejárt

Ingyen zsebelhető a Hundred Days – Winemaking Simulator

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Értékelés0

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként ingyen zsebelhető a Hundred Days – Winemaking Simulator és egy DLC csomag a Realm Royale Battleroyal játékhoz.

Hundred Days – Winemaking Simulator

Válaszd ki, milyen bort szeretnél készíteni, menj végig a teljes gyártási folyamaton, és add el! Röviden ez a száz nap lényege. Ha mindig is szerettél volna saját borászatot vezetni, nem hagyhatod ki a lehetőséget, hogy megragadj egy tökéletes szimulációs játékot ebben a témában.

Szórakoztató, pihentető játék, csak még egy kör 🙂

Realm Royale Reforged Epic Launch Bundle

A Realm Royale Reforged egy ingyenesen játszható game, amely kiemelkedik a hasonló BR-játékokhoz képest. Nemcsak rajzfilmszerű látványvilágával, hanem azzal a lehetőséggel is, hogy kiválaszthatjuk a karakterosztályunkat, különleges képességeinket és képességeinket, amelyeket a csatatéren szabadjára engedhetünk. Nem is beszélve a fantasy világból származó fegyverek és tárgyak széles arzenáljáról, amelyeket a harcok során felhasználhatunk. Ráadásul van crafting rendszer is, ami nagyon hasznos, ha nem találsz semmi érdekeset.

 

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames
💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare