Ingyen tiéd lehet a The Witcher: Enhanced Edition, ráadásul már készül az első rész remake-je

MentésElmentveRemoved 0
GOG.com
Értékelés0
Értékelés0

Micsoda kellemes meglepetés! A CD Projekt RED bejelentette, hogy fejlesztés alatt áll az Andrzej Sapkowski könyvei alapján készült első játék, a The Witcher remake-je. A projektről nem sokat tudni, de azt már biztos, hogy az Unreal Engine 5-öt fogja használni.

Az eredeti cím tizenöt évvel ezelőtt, 2007. október 26-án jelent meg. A CDPR közölte, hogy valójában a Witcher “Canis Majoris” projektről van szó, amelyet néhány hete jelentettek be. Mégis azt akarták, hogy a hivatalos leleplezésre ma, az első rész megjelenésének évfordulóján kerüljön sor.

Sajnos a Witcher Remake megjelenési dátuma még messze van. Adam Badowski, a CDPR stúdiójának vezetője hangsúlyozta, hogy a cím még nagyon a fejlesztés elején tart. Elmondta, hogy a játékot a lengyel Fool’s Theory stúdió fejleszti, amely számos Witcher veteránból áll, akik korábban már dolgoztak a sorozaton. Úgy tűnik, a remake hozzáértő és tapasztalt alkotók kezében van! A teljes kreatív felügyeletet azonban a CDPR fogja ellátni.

A remake valószínűleg még évekig várat magára, így ez a tökéletes pillanat, hogy kipróbáld az eredeti játékot. Szerencsére a The Witcher: Enhanced Edition ingyenesen elérhető a GOG-on. Igényeld meg a GOG oldalán, hogy elmerülj Geralt of Rivia első digitális kalandjában.

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare