Lejárt

Ingyen zsebelhető a Warhammer 40k Mechanicus és a Saturnalia

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Értékelés0

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként a Warhammer 40k Mechanicus és a Saturnalia lehet a miénk.

Az XCOM találkozik a Warhammerrel. Ezek a szavak tökéletesen összefoglalják ezt a címet. A játékban az Imperium egyik legfejlettebb technológiájú seregét, az Adeptus Mechanicust irányíthatod. Azok, akik szeretnek mindent, ami Warhammerrel kapcsolatos, vagy szeretnek fordulóalapú stratégiákat játszani, nagyon jól fognak szórakozni ezzel a játékkal.

A másik ingyenesség felkeltheti azok érdeklődését, akik szeretik a jó ijesztgetést. A vadonatúj túlélőhorror-kaland egy ismeretlen ősi faluba kalauzol el, ahol egy rejtélyes rituálé után kell nyomoznod. Valószínűleg ez az első játék, amelyet Szardínia kultúrája és folklórja ihletett.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare