Lejárt

Ingyen a miénk lehet az Internet Cafe Simulator

MentésElmentveRemoved 1
Fanatical
Értékelés+2
Ingyen 8,19€ megtekint »
Értékelés+2
Ingyen 8,19€ megtekint »

A Fanatical egy új nyereményjátékot szervez a weboldalán, amelynek keretein belül most mindenki ingyen megszerezheti az Internet Cafe Simulator játékot Steam-kulcs formájában, feltéve ha elég gyorsak vagytok. Ahogy a cím is sugallja, a játékban saját internetkávézó vállalkozásodat fogod irányítani, és megpróbálod a világ legjobb helyévé fejleszteni. Ezt a lehetőséget kár lenne kihagynod, ha szereted a szimulációs játékokat!

Az ingyenes Steam-kulcs megszerzéséhez látogass el a Fanatical oldalára ,,IDE” kattintva, majd tedd kosárba a játékot, és véglegesítsd a ,,vásárlást”. Ahhoz, hogy jogosulttá válj az ajánlatra, össze kell kapcsolnod a Steam-fiókodat az Fanatical oldallal és fel kell iratkoznod a Fanatical e-mail hírlevelére. Ennyi az egész ahhoz, hogy hozzájusson az ingyenes ajándékhoz.

A címet november 7-ig ingyen kaparinthatod meg, de a kódok száma korlátozott. Ez azt jelenti, hogy az ajándékozás korábban is véget érhet. Az Internet Cafe Simulator megigénylése után két kupont is kapsz: 66% kedvezményt az Internet Cafe Simulator 2-re és 5% kedvezményt a következő Fanatical rendelésedre.

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare