Lejárt

Ingyen zsebelhető a Rising Storm 2: Vietnam és a Filament

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Értékelés0

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként a Rising Storm 2: Vietnam és a Filament lehet a miénk.

A Rising Storm 2: Vietnam intenzív, taktikákban gazdag akciót kínál az amerikai hadsereg és a vietnami erők részvételével zajló, akár 64 fős csatáival, amelyben mindkét fél egyedi képességekkel, és taktikai előnyökkel rendelkezik, legyen szó akár napalm bombázásokról, tüzérségi támogatásról, föld-levegő rakétákról, csapdákról, vagy kelepcékről.

A mai második ingyenes játékunk kötelező játék minden rejtvényfejtő mániákusnak. A Filament játékban egyedül találod magad a The Alabaster nevű kutatóhajón, ahol senki sincs a közelben. Ahhoz, hogy megtudd, mi történt a hajóval és legénységével, több mint 300 kábeles rejtvényt kell megoldanod.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare