Lejárt

Ingyen zsebelhető a Shadow Tactics: Blades of the Shogun és az Alba: A Wildlife Adventure

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 59,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 59,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként a Shadow Tactics: Blades of the Shogun és az Alba: A Wildlife Adventure lehet a miénk.

Emlékszel a klasszikus Commandos játékokra? Shadow Tactics: Blades of the Shogun: A nehézségi fokot és a hardcore lopakodós játékmenetet tekintve ugyanez a helyzet. A végigjátszás során egy néhány halálos specialistából álló csapatot irányítasz, és különböző küldetésekben veszel részt. Elég ügyes vagy ahhoz, hogy legyőzd a lehetetlen kihívásokat? Derítsd ki most!

Ha szeretnél egy kis szünetet tartani az erőszakos és kihívást jelentő címek között, itt a lehetőség. Alba: A Wildlife Adventure egy nagyon chill játék! Egy kislányt alakíthatsz benne, aki a nyarat a nagyszülőknél tölti. Amint hősnőnk elkezdi a szünetet, rájön, hogy vannak fontosabb dolgok is a pihenésnél. A gyönyörű sziget élővilágának segítségre van szüksége, és ő az egyetlen, aki ezt meg tudja adni.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare