Lejárt

Ingyen szerezhető meg a Tom Clancy’s Splinter Cell

MentésElmentveRemoved 0
Ubisoft Store
Értékelés0
Ingyen 4,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 4,99€ megtekint »

Update - 2022.11.17Előfordulhat, hogy a játék megszerzéséhez VPN-re lesz szükséged. Próbáld a szomszédos országokat, ha az nem megy, akkor USA szerverre kapcsolódj.

Szerezd be a Tom Clancy’s Splinter Cell-t ingyen a Ubisoft Store-ban.

A Ubisoft Store-ban a Black Friday akció 2022 nem csak a hatalmas leárazásokról szól, hanem A Ubi egy exkluzív Black Friday-ajándékcsomaggal is készült, amelyben az eredeti Splinter Cell játék is szerepel. Ha nem tudnád, ez egy lopakodós akció-kalandjáték, melynek főszereplője egy magasan képzett ügynök, Sam Fisher. Ez a játék eredetileg közel 20 évvel ezelőtt jelent meg PC-re, de vajon ma is szórakoztató vele játszani? Most lehetőséged van rá, hogy magad győződj meg róla!

A Splinter Cell mindössze 2022. november 17-30. között szerezheted meg full ingyen, és mindössze anni a dolgod, hogy ellátogatsz erre a Ubisoft Store oldalra. Jelentkezz be a fiókoddal, és igényeld az ajándékot. Alternatívaként elindíthatod az alkalmazásukat, és onnan igényelheted az ingyenes címet.

Amint a Tom Clancy’s Splinter Cell bekerült a Ubisoft Connect/Uplay könyvtáradba, örökre a tiéd marad. Jó szórakozást!

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

1 Hozzászólás
 1. Előfordulhat, hogy a játék megszerzéséhez VPN-re lesz szükséged. Próbáld a szomszédos országokat, ha az nem megy, akkor USA szerverre kapcsolódj.

  Gameagent.hu
  Logo
  Register New Account
  Jelszó emlékeztetō
  Compare items
  • Title (0)
  Compare