A Microsoft visszatéríti a Forza Horizon bundle összegét

MentésElmentveRemoved 0
Értékelés0
Értékelés0

Könnyen jött, könnyen ment…

Rossz hírre ébredtek azok, akik a múlt héten olcsón jutottak hozzá a Forza Horizon 4 és Forza Horizon 5 Premium Edition csomaghoz az MS Store-ban. Egy árhiba miatt a csomag a svéd régióban mindössze 0,69 euróért vált elérhetővé. Sajnos a Microsoft hamar rájött a hibára, és kijavította azt.

Ami még rosszabbá teszi a helyzetet, hogy a vállalat elkezdte a visszatérítéseket kiadni azoknak, akik látták az akcióról szóló cikkünket, és sikerült kihasználniuk azt. Valószínűleg már mindkét cím eltűnt a digitális könyvtáradból, és a postaládádban nagy valószínűséggel egy e-mail vár rád, amiben a pénzed visszaszolgáltatásáról tájékoztatnak. Ha a pénzed még nem került vissza a bankszámládra, akkor hamarosan ott lesz.

Van azonban néhány jó hírünk! Ha tényleg szeretnél játszani ezekkel az autóversenyzős slágerekkel, és hajlandó vagy reálisabb összeget költeni, akkor tudunk egy módot arra, hogy olcsón megvehesd a Forza Horizon 5-öt. Használd a widgetünket, hogy megtaláld a jelenleg elérhető legjobb ajánlatokat, és folytasd a kalandot a kormány mögül.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 2
Forza Horizon 5 (PC)
Leárazás
1 év eltelt

Forza Horizon 5 (PC)

11.400 Ft -52%
...
Legolcsóbb ajánlat:instant-gaming.com
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 5
Forza Horizon 4 (PC)
Leárazás
4 év eltelt

Forza Horizon 4 (PC)

6.829 Ft -52%
Get...
Legolcsóbb ajánlat:cdkeys.com

Egy másik lehetőség, hogy a PC Game Passnak köszönhetően hozzáférj a Forza Horizonhoz. A Forza Horizon 4 és 5 alapkiadásai a Microsoft játékelőfizetésének részét képezik. A vadonatúj felhasználók mindössze 1 dollárért férhetnek hozzá az XGP egy hónapjához. Ez fantasztikus ajánlat 30 napnyi versenyzési szórakozásért.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare