Lejárt

Elrajtolt a Steam Őszi Vásár, mutatjuk a legjobb ajánlatokat

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés+1
Értékelés+1

Több tízezer leárazott játék vár, plusz add le jelöléseidet a Steam Díjakra.

Pontosan 19:00-kor vette kezdetét a 2022-es Steam Őszi Vásár, amely telistele van leárazott játékokkal. Ebből az alkalomból készítettünk egy különleges ajánlót, amelyben megtalálhatod a legjobb ajánlatokat és kedvezményeket. Az Őszi Vásár november 22-étől november 29-éig tartó időszaka alatt számtalan szuper akció hívogat benneteket, izgalmas indie játékok mellett igazi AAA kategóriás kalandok árából is nagyot vágtak. Ha nem akarsz sokat költeni, már 1 euró alatt is lecsaphatsz klasszikusokra, de a 60 eurós nagyágyúkat is jelentősen olcsóbban lehet most beszerezni.

Túl sok idő nincs a nagy bevásárlásra, mivel a vásár csak november 29-ig tart, szóval megkönnyítjük egy kicsit a dolgotokat. Összegyűjtöttünk jó néhány játékot, amit most brutál kedvezménnyel tudtok bezsebelni:

Ha valami konkrétabbra vágysz, és szeretnéd megtekinteni a kedvezményes akció, kaland, multiplayer címeket, akkor válogass műfaj vagy téma szerint, valamint a szűrőket ár szerint is beállíthatod, hogy a Steam a olcsóbb játékokat helyezze előtérbe:

A Steam Díjakra itt tudtok jelölni különböző játékokat, a kategóriák már ismerősek lehetnek a korábbi évekből. Előreláthatólag a téli vásár idején kerül sor a szavazásra, a győzteseket pedig 2023. január 3-án fogja kihirdetni a Valve.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:



Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare