Karácsonyi játéközönnel készül az Epic Games Store

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés+1
Értékelés+1

Egy ismert és megbízható leaker szerint az Epic Games Store idén karácsonykor is rengeteg ajándék játékkal lep meg minket.

Örömmel osztunk meg néhány remek hírt azokkal, akik imádják az ingyen játékokat. A Dealabs felhasználója, Billbil-kun, aki már jó ideje posztol a PS Plus, a Humble Choice és az Epic Games freebies felhozataláról, nemrég egy új posztot tett közzé, amelyben az Epic Games következő karácsonyi ajándékozásával kapcsolatban szerepelnek információk. A kiszivárogtató beszámolója szerint az áruház december 15-e körül indítja el az eseményt, amely 2023. január 10-én ér véget.

A 2021-es ünnepi esemény során az EGS összesen 2120 dollár értékben, 15 játékot adott oda ingyen, de feltételezhetjük, hogy a közelgő ajándékozás is hasonló mértékben tartalmaz majd ajándékokat és ugyanazok a szabályok lesznek érvényben. Más szóval, minden játék csak 24 órán keresztül lesz ingyenesen megigényelhető. A karácsonyi adományok mindig minőségi cuccokat tartogattak és az emberek a múltban olyan indie-sikerekkel bővíthették EGS-könyvtárukat, mint a Loop Hero és a Darkest Dungeon, valamint olyan elismert AAA-címekkel, mint a Shadow of the Tomb Raider és a Prey.

Sajnos jelenleg nincs kiszivárgott listánk az összes Epic Christmas 2022 ingyenes játékról. Konkétumot még nem tudunk mondani, de mint megbízható leakek kerülnek a kezünkbe, mindenképpen megosztjuk azokat veletek.


Az Epic Games Store jelenleg a Star Wars: Squadrons-t ajándékozza oda. A jövő heti ingyenjátékok között a Fort Triumph és az RPG in a Box szerepel.

Ti mit szeretnétek látni a karácsonyi ajándékok között? AAA-játékokat vagy esetleg népszerű PC-s indie címeket ? Írjátok meg nekünk a hozzászólásban, hogy mit vártok az Epic Games Store idei ünnepi ingyenes ajándékaitól.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

      Gameagent.hu
      Logo
      Register New Account
      Jelszó emlékeztetō
      Compare items
      • Title (0)
      Compare