INGYENES Assassin’s Creed Valhalla The Last Chapter az alapjáték tulajdonosainak

MentésElmentveRemoved 0
Ubisoft Store
Értékelés-1
Értékelés-1

Az Assassin’s Creed Valhalla 1.6.2. frissítése a vártnál korábban jelent meg. Az eredetileg december 6-ra tervezett javítás új ingyenes tartalmat hoz a népszerű játékhoz.

Ahogy a cím is sugallja, az utolsó fejezet az utolsó Eivor útja, és lezárja az AC Valhalla történetét. A megosztott történet egyben a népszerű Assassin’s Creed Mirage sorozat jövő évi belépőjéhez is szolgál majd. Néhány hibajavítást és fejlesztést is tartalmazott a frissítés, amely kiegészült azzal a lehetőséggel, hogy a csuklya mindig bekapcsolható legyen!

Az új ingyenes játék tartalmának végigjátszásához végig kell játszanod a fő történetszálat, be kell fejezned a mitikus történetszálakat, meg kell ölnöd az összes Order of the Ancients célpontot, le kell leplezned a vezetőjét, fel kell fejlesztened a települést az 5-ös szintre, és meg kell építened a Jomsviking Hallt. Miután ezeket a feladatokat teljesítetted, egyből az új tartalomra ugorhatsz. Ha nem találod, mindenképpen frissítsd a játékodat a legújabb verzióra.

Ha még nincs meg ez a cím, de szeretnéd, akkor most van itt a legjobb alkalom a vásárlásra. A Black Friday és Cyber Monday 2022 leárazások még mindig több digitális áruházban is zajlanak, így olcsóbban szerezheted be az Assassin’s Creed Vallhala-t!

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 1
Assassin’s Creed Valhalla (PC)
Leárazás
3 év eltelt

Assassin’s Creed Valhalla (PC)

5.544 Ft -75%
...
Legolcsóbb:hrkgame.com
Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Assassin’s Creed Mirage (PC)
Leárazás
2 év eltelt

Assassin’s Creed Mirage (PC)

15.865 Ft -16%
...
Legolcsóbb:MMOGA Ltd. UK
📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare