Lejárt

Ingyen zsebelhető a Saints Row IV Re-Elected és a Wildcat Gun Machine

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 19,99€ megtekint »

Bár még van egy kis idő az EGS karácsonyi eseményéig, az eheti ingyen játékoknak most biztosan sokan örülnek. Egy meglehetősen népszerű GTA-szerű játékra és egy eléggé kihívásokkal teli indie címre tarthatsz igényt, ami pontosan azt jelenti, hogy az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként a Saints Row IV Re-Elected és a Wildcat Gun Machine lehet a miénk.

Az első játék, a Saints Row IV a legjobb kiadásban kapható, amely eddig kizárólag a Microsoft platformján volt elérhető a PC gamerek számára, de most az Epic Games Store-ra is kiterjed! A Re-Elected verzió tartalmazza az alapjátékot és az összes megjelent DLC-t. Ráadásul vizuálisan továbbfejlesztett, részletesebb grafikát és nagyobb felbontást biztosít. A játékosok vadonatúj eszközökkel könnyebben készíthetnek játékklipeket vagy képernyőfotókat is.

A másik játék, a Wildcat Gun Machine egy golyós pokolbéli dungeon crawler. Ebben a címben labirintusszerű börtönöket fedezhetsz fel, és halálos harcot vívhatsz rengeteg fenevaddal. Több mint 40 fegyvertípust és rengeteg egyedi képességet használhatsz, hogy megbirkózz a különböző veszélyes kihívásokkal. A szavak nem igazán tudják kifejezni, hogy a játék mennyi szórakozást nyújt, ezért a legjobb, ha te magad próbálod ki.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare