Lejárt

Ingyen zsebelhető a Ghost of a Tale

MentésElmentveRemoved 0
GOG.com
Értékelés+1
Ingyen 22,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 22,99€ megtekint »

Bővítsd játékkönyvtáradat a fantasztikus indie címmel!

A GOGon ma indult el a téli/karácsonyi szezonra szóló vásár és ennek alkalmából ingyenes Ghost of a Tale játékot osztogat az áruház.

Ha egy kicsit is ismered az indie játékokat, valószínűleg hallottál már erről a játékról. A Ghost of a Tale egy középkori világban játszódó akció-RPG. A cím különlegessége, hogy különböző antropomorf állatok népesítik be a világát. Játékosként egy Tilo nevű egeret fogsz irányítani. Őt bebörtönözték, és megpróbál megszökni. Veszélyes kalandok során főhősünk megpróbálja majd megmenteni feleségét, Merrát is.

Az RPG műfaj szerelmeseinek erősen ajánlott vetni egy szempillantást Tilo a kisegér kalandjaira és végigkísérni a kalandjait a börtöntől a vártoronyig, csatornától a tengerpartig.
A helyszín ugyan nem hatalmas, de legalább könnyű eltévedni benne, és annál nagyobb öröm megtalálni egy-egy rejtett folyosót, ami összeköt két távolabbi területet és sóhajtani egy nagyot, hogy ott sem fogunk órákig keresgélni, merre is az arra.

A játék megszerzése baromi egyszerű. Csak látogass el a GOG.com főoldalára, és görgess le az ajándékozási részhez. Ott megjelenik egy banner, amelyen az ingyenes ajándék igénylésének lehetősége szerepel. Mielőtt a játék bekerülne a könyvtáradba, bele kell egyezned abba, hogy a GOG-fiókodhoz kapcsolódó e-mail címedre hírleveleket kapj.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:



Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare