Lejárt

Dark and Darker – Indul az alpha teszt

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Értékelés0

Még túl korai lenne bétatesztnek nevezni, de itt van. A következő Dark and Darker Alpha Playtest idén decemberben lesz a Steamen. Ha nem tudnád, ez egy felejthetetlen és hardcore első személyű fantasy dungeon-kalandjáték.

A Dark and Darker egy olyan cím, amit online játszhatsz másokkal. A misztikus földalatti erődöt fogjátok felfedezni kincsek után kutatva. De az utad nem lesz könnyű, hiszen rengeteg bátorságra lesz szükséged, hogy minden akadályt leküzdj. Még az összes ellenség legyőzése és a kincsek elérése után sem ér véget a kaland. Csak akkor ünnepelhetsz, ha sikerül élve kijutnod innen a zsákmányoddal együtt.

A legújabb Dark and Darker Alpha a Steamen december 16-án, azaz ma indul és egy teljes heted van, egészen december 23-ig, hogy kipróbáld a játékot, és megnézd, hogyan változott a legutóbbi tesztek óta. A normál és a magas gurítású dungeonoknál történt néhány frissítés, “Nightmare” fokozatú szörnyek kerültek bele, és új mágiarendszer is van. Az Alpha Playtest #3 Changelogot itt olvashatjátok el.

Hogyan csatlakozhatsz a Dark and Darker játékteszthez?
A játékhoz való hozzáféréshez látogass el a következő oldalra a Steamen, és kattints a “Hozzáférés kérése” gombra. Automatikusan ingyenes hozzáférést kapsz a játékteszthez. Most keresd meg a “Dark and Darker Playtest” nevet a Steam könyvtáradban, és töltsd le a játékot. Ennyi; jó szórakozást a játékhoz!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare