Lejárt

Ingyen zsebelhető a Wolfenstein: The New Order

MentésElmentveRemoved 1
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés+1
Ingyen 19,99€ megtekint »

Az Epic Games Store megkezdte a karácsonyi ajándékozást, ami azt jelenti, hogy nem hetente, hanem naponta ad egy-egy játékot. Az ünnepek alkalmából az Epic Games december végéig minden nap egy új ingyen játékkal kedveskedik a felhasználóknak.

Az hatodik játék a Wolfenstein: The New Order, ami a MachineGames 2014-es alkotásaként az alternatív hatvanas évekbe repít minket BJ Blazkowicz oldalán. Ha szeretjük a minőségi ingyen játékokat, akkor egy pillanatig se habozzunk begyűjteni az Epic Games Store egyik aktuális ingyen játékát. A Wolfenstein: The New Order 2014-ben jelent meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és még a kettővel ezelőtti generációs konzolokra is. Az idén 30 éves Wolfenstein 3D által indított szériához kapcsolódott, illetve azt újította meg a Bethesda alá tartozó MachineGames FPS-e, azaz egy rebootról van szó. A Wolf3D-szériának nem ez volt az első újrakezdése, hiszen a Return to Castle Wolfenstein is hasonló szerepet töltött be, majd a 2009-es Wolfensteinnel a Raven Software megkísérelte nem lineáris akciójátékként újraértelmezi a franchise-t, nem túl nagy sikerrel.

A játék megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare