A Stadia felületén megvásárolt játékokat a kiadó hozzáadja a játékosok Ubisoft Connect fiókjához

MentésElmentveRemoved 0
Stadia
Értékelés0
Értékelés0

A Google Stadia hamarosan bezárja kapuit, de a játékosok továbbra is élvezhetik majd a Ubisoft-játékokat.

A legtöbben valószínűleg tudják, hogy közeleg a Google felhőalapú játékszolgáltatásának vége. Ahogy azt már egy ideje megírtuk, a Stadia 2023 év elején zár be – egészen pontosan január 18-án. A Google és a Stadia áruházakon keresztül vásárolt játékok, DLC-k és tartalmak 2023. január közepéig visszatérítésre kerülnek. A Ubisoft azonban kellemes meglepetést tartogat a játékosok számára, ingyen Ubisoft-játékokat ajándékoz azoknak, akik a Stadia áruházban vásároltak.

Mint azt a hivatalos blogbejegyzésben bejelentették, azok a játékosok, akik a Google Stadia oldalán vásároltak Ubisoft-produkciókat, automatikusan ingyenes példányokat kapnak PC-re. Ezek automatikusan hozzáadódnak a felhasználók könyvtáraihoz a Ubisoft Connecten keresztül. Ami a játékosok előrehaladását illeti, az csak azoknál a címeknél kerül átvitelre, amelyek támogatják a cross-save funkciót a Ubisoft Connecten keresztül. Továbbá a játékbeli pénznemek nem átvihetők, így a Stadia bezárása előtt érdemes elkölteni őket, mivel a cross-save funkciót támogató címeknél a in-game tartalmak megmaradnak.

Azok pedig, akik a Stadia révén előfizetnek a Ubisoft+ Multi-Access szolgáltatásra, egy utalványt kapnak egy hónap ingyenes Ubisoft+ hozzáférésre. Az Amazon Lunán vagy a GeForce Now-n keresztül is lehet folytatni a Ubisoft+ játékok streamelését; ez utóbbi egy hónapig minden Ubisoft-ügyfél számára elérhető a Stadián keresztül, külön költség nélkül.

Mi a véleményetek a Ubisoft döntéséről? Vásároltatok már valamit a Stadia-n? Írjátok meg nekünk az alábbi kommentszekcióban!

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare