Lejárt

Ingyen beszerezhető a Dishonored – Definitive Edition és az Eximius: Seize the Frontline

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+3
Ingyen 19,99€ megtekint »
Értékelés+3
Ingyen 19,99€ megtekint »

Az Epic Games Store megkezdte a karácsonyi ajándékozást, ami azt jelenti, hogy nem hetente, hanem naponta ad egy-egy játékot. Az ünnepek alkalmából az Epic Games december végéig minden nap egy új ingyen játékkal kedveskedik a felhasználóknak.

A tizenötödik játék, ami egyben az utolsó karácsonyi ajándék a Dishonored – Definitive Edition és az Eximius: Seize the Frontline, amelyeket egészen január 5-ig tudtok megszerezni.

Az utolsó ingyenes ajándék egy magával ragadó, első személyű akciójáték, a Dishonored. Egy bérgyilkos, Corvo Attano szerepében különböző küldetéseket kell teljesítened, hogy bosszút állj azért, mert gyilkossággal vádoltak meg. Használd a kreativitásodat, hogy a természetfeletti képességeket, szokatlan kütyüket és fegyvereket kombinálva fantáziadús módon likvidáld a célpontokat. A játék elérhető Definitive Edition kiadásban, amely tartalmazza az összes extra tartalmat, amely új képességekkel, küldetésekkel és kihívásokkal bővíti a játékmenetet.


Meglepetésünkre az EGS elindított még egy ingyenes ajánlatot. Eximius: Seize the Frontline egy FPS/RTS hibrid, amely az 5v5 csapat alapú harcra összpontosít. Parancsnokként irányíthatod és láthatod el seregeidet, vagy a tisztek egyikeként közvetlenül vezetheted gyalogos osztagodat a csatába.


A játékok megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare