Lejárt

Ingyen beszerezhető a Kerbal Space Program és a Shadow Tactics: Aiko’s Choice

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 39,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 39,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként a Kerbal Space Program és a Shadow Tactics: Aiko’s Choice lehet a miénk.

Igazi csemege az indie játékok rajongói számára. Az eheti ingyenes játékok közül az első, a Kerbal Space Program az űr meghódításáról szól. Kerbal, egy idegen faj tagjaként egy űrprogramot vezetsz, amelynek feladata új égitestek felfedezése a Kerbol rendszerben. A játékban realisztikus aerodinamikai és pályafizika található, így a galaktikus felfedezés nem lesz túl könnyű. Ezen kívül feladatod, hogy megfelelően működő űrhajókat, rakétákat és járműveket építs.

A másik ingyenes cím a Shadow Tactics című lopakodós stratégiai játék önálló kiegészítője, az Aiko’s Choice. Mint emlékezhettek, az alapjátékot még 2022 novemberében adták ingyen, így valószínűleg már megvan a gyűjteményetekben az Epic Gamesnél. A kiegészítő a kunoichi adeptus Aiko történetét meséli el. Ő és társai kihívásokkal teli küldetésekre indulnak, hogy levadásszák a múlt szellemeit.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare