Ingyen beszerezhető a Gamedec, First Class Trouble és Divine Knockout (DKO)

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés+1
Ingyen 39,99€
Értékelés+1
Ingyen 39,99€
Update - 2023.01.12 17:30Megérkeztek a heti ingyenjátékok, és most három címet tehetsz be a könyvtáradba! A Divine Knockout (DKO) szintén ingyenesen megszerezhető, amelyre mindenképp érdemes vetni egy pillantást.

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként a First Class Trouble, a Gamedec – Definitive Edition és a Divine Knockout (DKO) lehet a miénk.

A Gamedec egy egyjátékos, cyberpunk izometrikus RPG. Te egy nyomozó vagy, aki virtuális világokon belül old meg bűntényeket. Használd az eszed, hogy információkat gyűjts a tanúktól és a gyanúsítottaktól, juss a csalárd cselszövések végére, ments életeket, és vizsgáld meg a virtuális világok és lakóik közötti rendkívüli kapcsolatokat. A játék folyamatosan alkalmazkodik a döntéseidhez, és soha nem ítélkezik – Te vagy a döntéseid összessége.

,,A Gamedec egy átlagon felüli játék lett, de sajnos azt kell hogy mondjam, nem ez lesz az a játék, ami végre megváltóként ragyog a nyomozós játékok körében. Viszont az mindenképp dicsérendő, ahogy a nyomozás, a párbeszédek és a dedukció hatással van a végigjátszásunkra, tehát többféle történeti ágon is végigjátszható, és hogy bőven megvan benne az újrajátszhatósági potenciál.”

Teljes cikk: www.adventuregames.hu

A First Class Trouble egy partijáték, amelyben a játékosoknak együtt és egymás ellen kell dolgozniuk, hogy túléljenek egy katasztrófát. Akár az emberi lakók, akár a lázadó Personoidok egyikeként játszol, az életben maradáshoz az eszedre (és az időnként repülő pezsgősüvegre) lesz szükséged. A First Class Trouble-ban vagy becsapod, vagy következtetsz a győzelemre egy bájos, de nyugtalanító és gyakran pajkos környezetben. Akár józanul, akár kissé felpörögve csinálod, a First Class Trouble a nehéz döntések és a bolondos lehetőségek veszélyes koktélját tálalja neked.

,,Ajánlom ezt a játékot, ha több emberrel szeretnétek ezt játszani. Meg, ha bírod az Among Us nevű játékot, akkor ez igazán vérfrissítés lesz.”


A Divine Knockout (DKO) egy nemrég megjelent többjátékos játék. Ebben az intenzív, 3. személyű platformharcosban néhány apró, de hatalmas isten közül választhatsz egyet, és elkezdhetsz verekedni a többi játékossal 3v3 csatákban. Ha akarsz, kisebb léptékű harcokban is részt vehetsz, egészen az 1v1 párbajokig. Remek szórakozás lehet mindenkinek, aki egy kis online akcióra vágyik.


A játékok megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare