Lejárt

Ingyen kipróbálható a The Last of Us Part I a PS Plus-előfizetők számára

MentésElmentveRemoved 0
Ps store
Értékelés0
Értékelés0

Láttad már a sorozatot? Most itt az ideje játszani a játékkal.

Azok, akik élvezték az HBO The Last of Us című sorozatát, most ízelítőt kaphatnak az eredeti játékból is. A PlayStation Plus előfizetéssel rendelkező Playstation 5 felhasználóknak mostantól lehetőségük van kipróbálni akár két órán keresztül a The Last of Us I. részét. Az ajánlatot a Playstation a The Last of Us premierjét ünnepelve erősítette meg az HBO Max, a névadó Naughty Dog-játék alapján készült élőszereplős adaptáció.

Azok számára, akik még sosem játszottak a játékkal, két óra játékidő elegendő lesz ahhoz, hogy eléggé belemerüljenek a The Last of Us Part I. világába és történetébe. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a különleges próbaverzióhoz való hozzáférés csak Playstation Plus Premium előfizetéssel rendelkező felhasználók számára érhető el, az Extra vagy Essential előfizetéssel rendelkezők nem részesülnek ugyanebben az előnyben.

A The Last of Us Part I teljes játékának normál példánya jelenleg 69,99 dollárért kapható a Playstation Store-ban. Míg a Playstation Plus Premium tagságért havonta 17,00 dollárt, három hónapos előfizetésért 49,99 dollárt, az éves csomagért pedig 119,99 dollárt kell fizetni. További információkért látogass el a PlayStation hivatalos weboldalára, vagy a konzolodon belüli áruházon keresztül.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare