Lejárt

Ingyen beszerezhető a Epistory – Typing Chronicles

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 14,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 14,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként az Epistory – Typing Chronicles lehet a miénk.

Az Epistory egy hangulatos kalandos gépírós játék, amely egy inspirációhiányos író történetét meséli el, aki megkéri múzsáját, hogy segítsen megírni legújabb könyvét. Az Epistoryban te játszod a múzsát, egy kitalált karaktert egy olyan világban, ahol minden elbeszélhetetlen. Kalandod egy üres lapon kezdődik, de a világ hamarosan nagyobb és élettel telibb lesz, ahogyan inspirációt gyűjtesz, megoldod a rejtélyeit és legyőzöd az ellenségeit. A mozgástól a ládák kinyitásáig és az epikus csatákban való küzdelemig a játék minden elemét kizárólag a billentyűzettel irányíthatod. Ahogy haladsz előre és fedezed fel a fantáziadús origami-világot, a történet szó szerint kibontakozik az író fejében, és feltárulnak a szavak mágikus erejének titkai.

A játékok megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare