Lejárt

GTA The Trilogy The Definitive Edition: 50%-os kedvezménnyel érkezett meg a Steamre

MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
29,99€ 59,99€ megtekint »
Értékelés0
29,99€ 59,99€ megtekint »

A korábban csak a Rockstar Launcheren keresztül elérhető játék végre megérkezett a Valve platformjára.

A játék korábban csak PC-n volt elérhető a Rockstar saját online boltján keresztül, de mostantól a Steamen keresztül is elérhető. A kollekciót ideiglenesen ötven százalékos kedvezménnyel, 29,99 euróért lehet megvásárolni. Ráadásul a Rockstar elárulta, hogy a trilógia Steam Deck-en is játszható.

A hét elején felröppentek a pletykák, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy megjelenik az Epic Games Store-on, de a cikk írásakor a játék nem található meg ott. Egy sajtóközleményen keresztül a Rockstar elárulta, hogy a gyűjtemény valamikor ebben a hónapban jelenik meg az Epic Games Store-ban.

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition 2021 végén jelent meg konzolokra és PC-re. A gyűjtemény tartalmazza a Grand Theft Auto 3, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas játékokat. A megjelenéskor a trilógia újbóli kiadását problémák gyötörték, ami kritikákat váltott ki a kritikusok és a játékosok részéről. A Rockstar a megjelenés után több javítást is kiadott a gyűjtemény minőségének javítása érdekében.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare