A Marvel’s Avengers végleg eltűnik a digitális áruházakból. Minden további tartalmat ingyen adnak!

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
MentésElmentveRemoved 0
Steam
Értékelés0
Értékelés0

Gyorsan ment! Két évvel a megjelenése után a játék hivatalos blogja bejelentette, hogy a Marvel’s Avengers eltűnik a digitális terjesztésből. A fejlesztők bejelentették, hogy a cím utolsó frissítése március 30-án jelenik meg, maga a játék pedig szeptember 30-án kerül ki a forgalomból. Ezt követően a Marvel’s Avengers olcsó megvásárlásának egyetlen módja a dobozos kiadások és a nem hivatalos forgalmazásból származó kulcsok lesznek. Kárpótlásul minden játékos ingyenesen megkapja az összes további tartalmat és kiegészítőt!

Ezzel a dátummal a címhez kapcsolódó technikai támogatás is megszűnik. Mielőtt ez megtörténne, a játék még egy frissítést kap, amely március 31-én jelenik meg. A 2.8-as javítás kijavítja az ismert hibákat. Debütálása után a kozmetikai piactér is teljesen letiltásra kerül. Ez azt jelenti, hogy a játékosok többé nem vásárolhatnak új (vásárlásra használt) krediteket, és az egyenlegüket játékon belüli erőforrásokká alakítják az alábbi táblázatban látható arányban:

Kárpótlásul a játéktámogatás megszűnése és a kozmetikai piac bezárása miatt a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy szép bónuszt készítenek a játékosoknak. A Marvel’s Avengers teljes verziójának PC-n, PlayStation-on és Xbox konzolon való tulajdonosai minden további tartalmat ingyen kapnak. Ez vonatkozik mind a játék digitális és dobozos verziójára, mind a Marvel’s Avengersre, amely Xbox Game Pass és PlayStation Plus Extra előfizetésekben érhető el.

A játék 2023. szeptember 30-án eltűnik a digitális terjesztésből, de azt azonban érdemes kiemelni, hogy ezen időpont után is gond nélkül élvezheted az egy- és többjátékos módot. A produkciót azonban teljesen megfosztják a technikai támogatástól!

Marvel’s Avengers (Steam kulcs) olcsón PC-re
A Marvel’s Avengers for PC jelenleg akciós áron elérhető az Instant Gaming áruházban.

Kivánságlistához advaRemoved from wishlist 0
Marvel’s Avengers (PC)
Akció
3 év eltelt

Marvel’s Avengers (PC)

2.595 Ft
A Marvel’s Avengers meginvitálja a játékosokat, hogy átéljék szuperhős álmaikat.
Legolcsóbb ajánlat:k4g.com

 

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare