Lejárt

Elrajtolt a Humble Store Winter Sale

MentésElmentveRemoved 0
Humble Bundle
Értékelés0
Értékelés0

A hagyományoknak megfelelően a Humble Store-ban megkezdődött a szezon utolsó hatalmas téli kiárusítása. Több száz PC-s cím akciós árát csökkentették le, egyes címeknél akár 90%-os kedvezmények.

Több indie játékra is kiváló ajánlatok vannak, köztük az oldalnézetes lövöldözős HUNTDOWN-ra mindössze 3,99 dollárért, vagy a népszerű Diablo-szerű PC-s Grim Dawnra 6,24 dollárért.

Még az olyan neves kiadók, mint a Square Enix vagy a CD PROJEKT RED játékai is kedvezményesen vásárolhatók meg. Ha tehát kivételes élményre vágysz, akkor a Final Fantasy VII Remake Intergrade vagy a Cyberpunk 2077 játékokat olcsóbban veheted meg.

Érdemes megjegyezni, hogy az akció végéig 48 óránként új Flash Freeze ajánlatokat indít az áruház. Ezek olyan különleges ajánlatok, ahol a kiválasztott játékok még nagyobb kedvezményt kapnak. Kezdetnek az Earth Defense Force 5 20,99 dollárért lehet a tiéd.

Itt megtekintheted az ajánlatok teljes listáját. A kedvezmények mértéke 10%-tól akár 96%-ig terjedhet, így akadnak olyan játékok, amelyeket eredeti áruk töredékért lehet most bezsákolni.

Ne felejtsd el, hogy a Humble Choice előfizetők további, akár 20%-os kedvezményt kaphatnak a Humble Store Winter Sale 2023 során kínált szinte minden termékre.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Kecske

Kecske

Mindenki maszkot visel, én csupán megalkottam a sajátomat.

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare