Lejárt

Ingyen beszerezhető az Adios és a Hell is Others

MentésElmentveRemoved 0
Epic Games Store
Értékelés0
Ingyen 29,99€ megtekint »
Értékelés0
Ingyen 29,99€ megtekint »

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy megérkezett a menetrend szerinti ingyen játék az Epic Games Áruházban. Az Epic Games Store eheti ajándékcsomag részeként az Adios és a Hell is Others lehet a miénk.

Az Adios egy sertéstenyésztő és egy bérgyilkos kapcsolatáról szól. Miután a főhős évekig segédkezett a maffiának a holttestek eltüntetésében, a sertéstenyésztő úgy dönt, hogy nem akar többé részt venni ebben. De ebben a fajta üzletben nincs olyan, hogy kilépés. A gyilkos megpróbálja meggyőzni barátját, hogy ne kövessen el hibát, és maradjon.

A második cím, a Others is Hell, amely a Century Citybe kalauzol. Ez egy olyan hely, amely a valóság és az őrület határán mozog. Ebben az addiktív PvPvE játékban megpróbálsz túlélni egy ismeretlen gonoszságokkal és más játékosokkal teli városban. Az emberek azonban itt nem működnek együtt egymással, hiszen mindenki a saját túlélését akarja biztosítani.

A játékok megszerzéséhez szokás szerint nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az Epic Games Store oldalára és az Epic Games fiókunkba emelni a kiszemelt játékot, melyet örökre megtarthatunk.

📌 Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is:Bestgames

kinda sus

💬 Hozzászólások:

   Gameagent.hu
   Logo
   Register New Account
   Jelszó emlékeztetō
   Compare items
   • Title (0)
   Compare